Dobro došli!


Štampanje flajera
Poštovani

U prilici smo da Vam ponudimo i štampu flajera po veoma povoljnim cenama.

Cene za štampu flajera uključuju i izradu dizajna za štampu po Vašoj zamisli.Da bi odradili dizajn flajera potrebno je da nam dostavite na
e-mail:kurirko@yahoo.com

slike i tekst koji će da budu na flajeru.Mi Vam prosleđujemo urađen dizajn za stampu flajera i ako Vam odgovara flajeri se puštaju u štampu.

Cene za štampanje flajera:
A6 format flajera:
Na obicnom papiru jednostrani u jednoj boji

4000 komada flajera-1800 dinara
A6 format flajera:
Na 115 grama kundstruk papiru dvostrana štampa u koloru

5000 komada flajera-4000 dinara
A5 format flajera:
Na 115 grama kundstruk papiru dvostrana štampa u koloru

5000 komada flajera-8000 dinara

 

5 elemenata koje svaki flajer treba da sadrži
Sve jača tržišna konkurencija tera nas da koristimo najrazličitije metode marketinga i reklamiranja kako bismo uspeli da prodamo naš proizvod ili uslugu. Flajeri su zasigurno jedan od dobrih načina da se dopre do velikog broja korisnika. Za razliku od digitalnih oblika reklamiranja, štampani materijal je nešto što dolazi direktno u ruke potencijalnog kupca i privlači njegovu pažnju. Čak i nakon dan dva, osoba će naći taj flajer na stolu i setiti se baš Vas.
Međutim, da bi ta osoba poželela da obavi kupovinu ili koristi Vaše usluge, potrebno je da flajer bude profesionalno dizajniran, da ima kombinaciju boja koja je prijatna za oko i da sadrži sledeće elemente:
1. Kontakt informacije
. Ukoliko je flajer bez tačnih kontakt podataka o Vašoj firmi teško da će doći do kupovine. Uvek dvaput proverite adresu, mejl adresu i broj telefona

2. Jasan i upadljiv naslov
Na ovaj način Vi prenosite poruku u deliću sekunde. Ukoliko naslov zainteresuje potencijalnog kupca, biće spreman da odvoji još minut svog vremena i pročita detaljnije o čemu se radi
3. Tekst koji će Vas izdvojiti od drugih
Pokušajte da, u par reči ili rečenica, objasnite po čemu se razlikujete od konkurencije i šta je to što samo Vi imate da ponudite.
4. Kvalitetne fotografije
Ukoliko koristite fotografije lošeg kvaliteta u dizajnu Vašeg flajera, teško da ćete ostvariti dobar prvi utisak. Naprotiv, to Vam može naneti više štete nego koristi. Zbog toga je bitno koristiti profesionalne fotografije i kvalitetnu štampu.

5. Linkove ka stranicama na društvenim mrežama i Vašem sajtu
Ukoliko imate Fejsbuk ili neku drugu stranicu na kojoj detaljno predstavljate Vašu firmu, obavezno postavite link na flajer. Ovo je naročito korisno ukoliko ta stranica ima veliki broj pratilaca, jer to govori o popularnosti i kredibilitetu Vašeg brenda.